Valentine’s Day e Ziua americană a Îndrăgostiților iar Dragobetele este Ziua românească a Îndrăgostiților. De la o vreme se vorbește despre un conflict între aceste două zile…

Părerea mea e cu totul alta, după cum bine știți cu toții. Iar dacă nu știați, aflați acum: partenerii dintr-un cuplu n-au deloc nevoie de o zi speciala pentru a-și manifesta iubirea sau… pentru a-și face cadouri. Nu, orice zi petrecută împreună cu partenera (partenerul) de viață poate fi o zi de Sărbătoare. De aceea, sincer să fiu, puțin îmi pasă că e Dragobete, Valentine’s Day sau o zi ca oricare alta. Totuși, nu trebuie trecute cu vederea evenimentele speciale organizate cu ocazia celor două Zile ale Îndrăgostiților.
După părerea mea, evenimentele organizate în 14 și 24 februarie reprezintă principalul atu al Zilelor Îndrăgostiților… Totuși, nu trebuie lăsați la o parte cei care n-au parte de o pereche. Aceștia nu sărbătoresc Valentine’s Day sau Dragobetele. Pentru ei sau ele, conflictul dintre aceste două Sărbători nu există. Ca și pentru cei care consideră că dragostea n-are nevoie de o zi specială. Pentru toți ceilalți, una dintre aceste zile are întâietate… De aceea, revin la titlul articolului și vă pun următoarea întrebare:
Sărbătoriți Valentine’s Day, Dragobete, niciuna sau ambele Zile ale Îndrăgostiților?

6 comentarii:

alex spunea...

Numai conteaza .. daca exista iubire ;))

Anonim spunea...

love is in the air...

lumynytza spunea...

love makes you fly :X:X:X app thare piesa :X:X:X

Adriana spunea...

Eu cred k dragostea se sarbatoreste in fiecare zi. Cu valentine's day nu prea sunt de acord pt ca e luata de la americani. Daca dragoste nu e nimic nu e.

Adriana spunea...

Daca dragoste nu e nimic nu e*

Marry spunea...

Iubirea este unul dintre cele mai nobile sentimente. Nu ne trebuie numai o zi dintr-un an ca sa o sarbatorim, ci ne bucuram de ea in fiecare zi alaturi de sufletul nostru pereche. iar fara iubire totul incet se destrama... Asa ca iubiti-va mult!

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Valentin
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger