Fetele de la Heaven s-au maturizat. Adina, Roxana si Aliana au lansat piesa "Sexy Girl" care marchează o schimbare importantă de stil. Look nou, ritm nou, se anunţă o nouă etapă pentru fete.
Acestea se află la o nouă colaborare cu Gabi Huiban, acelaşi care a semnat, în urmă cu şase ani, majoritatea pieselor de pe albumul "O parte din rai". Aerul fresh al noului single nu este dat numai de beat ci şi de colaborarea cu Glance, un tânăr talentat de origine arabă, cel mai nou proiect solo al compozitorului Gabi Huiban. Glance este acelaşi băiat cu care a colaborat Lili Sandu pentru ultima ei piesă.
"Sexy Girl" a fost lansată anonim pe internet în urmă cu câteva săptămâni, fapt ce a creat adevărate dispute virtuale, cu privire la identitatea lui. Ba mai mult, la un moment dat, piesa a apărut pe youtube ca fiind cântată de Roller Sis, aceleaşi care au mai trecut printr-un scandal legat de apartenenţa unei piese - "Se Thelo".
"Dacă ele au postat-o ca aparţinându-le, nu putem decât să le mulţumim pentru promovarea piesei", au declarat fetele din Heaven.















CE PARERE AVETI,VA FI HITUL VERII???

1 comentarii:

lumynytza spunea...

e dragutza mel :X:X:X

Trimiteți un comentariu

Copyright 2010 Valentin
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger